Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 23-12-2020 16:27:22
Geldzaken & Recht

Mag je tijdelijk op een bootje wonen en is dat legaal?

Claim, claim, claim, ik hoor u over niets anders. u hoeft zich geen zorgen te maken of en waar er een claim ingediend kan worden. u bent geen benadeelde, dus geen partij in deze.
de vrienden waar u over praat zal met hun makelaar aan tafel moeten gaan zitten. zij weten ook wat er vooraf besproken is en wat er op papier staat als definitieve datum, of als streefdatum met genoteerd wat als.
voor iedereen is het koffiedik kijken aangezien niemand van ons weet wat er in de overeenkomst staat.

stuur uw vrienden dus naar de makelaar en laat ze daar een oplossing vinden. tenzij er geen vaste opleverdatum vast staat. want dat lijkt mij raar dat er anno nu bouwbedrijven zijn die een vaste opleverdatum op papier zetten. juist de laatste 2 jaren met oplopende levertijden, personene bezettingsproblemen en corona is er werkelijk niet in de toekomst te kijken. ik kom bij een hoop bouwbedrijven over de vloer, maar geen enkele geeft vaste dagen aan wanneer iets oppgeleverd wordt.