Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Iv
Ivo W - 25-12-2020 09:29:45
Auto & Vervoer

Drempel of uitrit?

Wat een ontzettend hoog aantal levensgevaarlijk foute antwoorden zijn er gegeven in dit draadje. 

is er in maart een partij die het verplicht opnieuw theorie examen doen wil invoeren, bij verlenging van het rijbewijs? zo ja, dan komt die partij zeer hoog op mijn lijstje. 

snelheid 30 km/u heeft niets met de voorrangsregeling te maken.

een snelheid van 30km/u is een overschrijding van de maximumsnelheid in een woonerf met 100%. reden voor invordering van het rijbewijs! 

en ja, dat bij velen de kennis over precies deze twee punten dramatisch is, wist ik al. ik woon in een woonerf waar het gros ongeveer 30km/u rijdt (en scooters regelmatig nog harder) en als ik het wijkje uit rij aan de kant van het centrum, dan rij ik, met voorrang op bestuurders die voor mij van links komen, vanuit een 30km-zone een 50km weg op. met mijn vorige 500 euro autootje heb ik daar al eens iemand met mooie bijna nieuwe bolide voorzien van leuke schades. ik rij gewoon door. mij maakt een kras of deuk niets uit.