Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 25-12-2020 16:33:45
Huishouden & Energie

Klachten over het bedrijf luuqx

Dit staat op hun site : 

covid-19

door de huidige situatie omtrent het covid-19 virus is het een moeilijke tijd voor iedereen.
momenteel is het bij luuqx.com, onze leveranciers, de fabrikanten, transportdiensten en alle partners enorm druk. dit komt door de groei in het online verkeer, maar ook door alle maatregelen die getroffen zijn waaraan gehouden moet worden om de veiligheid te waarborgen voor jou en alle medewerkers. dit heeft een enorme impact op de gehele industrie. door alle samenhangende factoren die hiermee te maken hebben, vergroot het de kans dat er een vertraging kan ontstaan bij het verzenden en leveren van bestellingen. wij en al onze partners doen er alles aan om alle pakketten zo spoedig mogelijk te leveren, we ervaren dat het grotendeels goed verloopt. onze klantenservice staat voor jou klaar om te helpen bij vragen en er wordt hard gewerkt om berichten zo spoedig mogelijk te behandelen. we danken je voor je begrip.

contact 


heb je een vraag? hier op de https://www.luuqx.com/apps/help-center#!hc-over-luuqx" target="_blank">klantenservice-pagina en in de https://www.luuqx.com/policies/terms-of-service" target="_blank">algemene voorwaarden staat alle informatie beschreven omtrent onze werkwijze. daarbij kun je gerust contact opnemen met ons klantenservice-team via de volgende contactgelegenheden:



mail: info@luuqx.com
whatsapp: momenteel niet bereikbaar i.v.m. lockdown & drukte
https://www.luuqx.com/pages/contact" target="_blank">contactformulier


om iedereen zo goed en spoedig mogelijk te helpen, is er voor gekozen geen telefonische klantenservice te verlenen (ook niet via whatsapp). bij uitzonderlijke gevallen kan er vanuit ons altijd bepaalt worden om je te bellen op het nummer dat je achterlaat bij het plaatsen van jouw bestelling.

mocht je een vraag hebben over jouw bestelling, vergeet dan niet jouw naam en 5-cijferige bestelnummer te vermelden. 


ons klantenservice-team doet zijn uiterste best om alle berichten z.s.m. te beantwoorden. 

klantenservice:
ma: 12:00 – 17:00
di-vrij: 10:00 – 17:00
*op feestdagen gesloten  

https://www.luuqx.com/apps/help-center" target="_blank">https://www.luuqx.com/apps/help-center