Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Donuts
Donuts - 27-12-2020 14:34:42
Winkels & Webshops

Als je online besteld bij de supermarkt (coop) in de actieweek maar de bezorging is een dag na de actieweek, geldt dan de actieprijs of niet? coop vindt van niet.

Als u even de spelregels had gelezen, had u zo het antwoord geweten

hoe zit het met de geldigheid van de aanbiedingen?

onze aanbiedingen lopen per week. indien je kiest voor een bezorg- of ophaalmoment buiten de actieperiode betaal je de reguliere prijs. kijk dus goed naar het bezorg- of ophaalmoment dat je gekozen hebt om te voorkomen dat de aanbiedingen zijn verlopen voordat je jouw bestelling ontvangt. voor alle aanbiedingen geldt maximaal 6 folderartikelen per aanbieding per klant, tenzij anders aangegeven.

https://www.coop.nl/over-coop/veelgestelde-vragen-bestellen" target="_blank">https://www.coop.nl/over-coop/veelgestelde-vragen-bestellen

edit: ook bij ah is dat het geval. ik ga er vanuit dat dit bij andere supers ook zo is.