Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Coebel
Coebel - 28-12-2020 16:11:50
Geldzaken & Recht

Leaseplan belemmerd overkoop door dealer

Helemaal geen wurgcontract, je hebt zonder te testen de auto besteld en waarschijnlijk ook de kleine lettertjes in het contract niet goed gelezen. leasemaatschappijen schrijvende auto's lineair af, dus de eerste twee jaar bijna niets. begrijpelijk dat lpn hun boekwaarde wil hebben .houdt ook rekening dat als je op de sloop 'zoals iemand suggereerde' een andere stoel haalt en laat monteren deze meestal niet goed past , niet goed verankerd in de vloer zit en de veiligheidsrieim bevestiging zit aan de stoel. doe je het toch en er gebeurt iets dan ben je onverzekerd. trouwens al dat soort wijzigingen dienen door de leasemij te worden goedgekeurd, tenslotte zijn zij de juridische eigenaar, jij hebt het economisch gebruik door de huur/leaseconstuctie.
ga eens met de auto  naar een goede autobekleder, die kan in de meeste gevallen jouw stoel zo aanpassen dat hij wel goed zit. d
e kosten vallen mee