Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 28-12-2020 19:25:00
Winkels & Webshops

Coolblue: vergeet die glimlach maar!

Hallo douwe siegersma , 

horloge is net uit de garantie van twee jaar. 

is er een wettelijke garantietermijn ? 

veel consumenten denken dat zij volgens de wet standaard recht hebben op 2 jaar garantie. dit komt uit europese regels. maar in nederland hebben we geen wettelijke garantietermijn van 2 jaar. in plaats daarvan staat in de nederlandse wet dat een product https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-kapot/wat-mag-ik-verwachten" target="_blank">zo lang moet meegaan als u ervan mag verwachten. van veel producten mag u verwachten dat ze langer meegaan dan 2 jaar. daarom hebt u bij deze producten ook na 2 jaar nog wettelijke garantie.





https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-kapot/wat-zijn-mijn-rechten" target="_blank">waar heb ik wettelijk recht op bij een kapot product?



bij verkopers- en fabrieksgarantie kiest de verkoper of fabrikant zelf de voorwaarden. en dus ook hoe lang die garantie geeft. 

voor verdere informatie , klik op de rode regels . 

https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-kapot/garantie" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-kapot/garantie 

coolblue is aangesloten bij thuiswinkel.org , u kunt daar een klacht indienen . 

https://www.thuiswinkel.org/leden/coolblue" target="_blank">https://www.thuiswinkel.org/leden/coolblue 

https://www.thuiswinkel.org/consumenten/klacht-indienen" target="_blank">https://www.thuiswinkel.org/consumenten/klacht-indienen