Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sh
shera - 04-01-2021 13:07:51
Geldzaken & Recht

Wij zijn scheefhuurders. mag mijn huur onbeperkt omhoog? en stel wij zakken fors in inkomen, hebben we dan recht op toeslag omdat de huur nu al boven de 800 euro ligt?

Ze mogen de huren blijven verhogen als u volgens de regering geen recht hebt op een sociale huurwoning. ook als de huur hoger is dan de grens van een sociale huurwoning en ook als het meer word dan dat het huis waard is.
alles om het doel te behalen dat mensen die volgens egering geen recht hebben op sociale huurwoning eruit te krijgen.


dat je bijv je thuis voelt in je huis, de buurt enz en er al bijv 30 jaar woont en altijd gedacht hebt er altijd te blijven wonen .. dat interresseert de regering niet. zij hebben met de eu het systeem sociale huurwoningen opeens bedacht en opeens word je als misdadiger gezien die een huis afpikt van iemand die in hun ogen recht heeft op dat huis.
dat je geen huis kan kopen omdat geen bank je met die leeftijd een hypotheek geeft en alle vrije sector huizen te duur zijn waardoor je in 1 klap op bijstand   niveau zit  .... dat maakt de regering niet uit.

het is een misdadige regel. omdat je nu mensen die scheefwonen in een hoek duwt als vogelvrij om kaal te plukken / afstraft voor het misdaad .. scheefwonen ... terwijl ook al doe je , je best om te verhuizen je geen huis vind. want er zijn gewoon niet genoeg huizen in de vrije sector . en al helemaal niet die te betalen zijn en waar je niet jaar in en jaar uit  uitgemolken word.

eerlijk gezegd is dat voor mij , scheefwoner echt stress want ik zit ergens in verwikkeld waar ik niet schuldig aan ben en waar ik met geen mogelijkheid uit kan komen.

en zie met angst en beven uit naar de nieuwe verkiezingen waar hoogstwaarschijnlijk de vvd weer aan de macht komt. ellende begon bij hun en zij zijn nog lang niet klaar om ons leven nog zuurder te maken.