Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 07-01-2021 12:55:52
Winkels & Webshops

Bol.com wie heeft er nog meer last van slechte service van bedrijven die via bol.com verkopen?

Onlangs heb ik bol benaderd omdat ik mijn twijfels had over een verkoper. de adres was een leegstaand kantoorpand die te huur stond. volgens de kvk stond op dat adres wel een im- en export bedrijf gevestigd, maar volgens de website van dat bedrijf zat die aan de andere kant van het land.
dan maar het kvk nummer dat op de site van bol bekeken. kom ik in en andere stad uit op een woonhuis met meerdere aparte bedrijven ingeschreven. maar nergens de naam van dit bedrijf. het soort artikelen dat dit bedrijfje verkocht zat ook geen lijn in.
krijg ik de reactie van bol dat er niets vreemds aan dat een verkoper die nog geen 2 maanden bij bol verkoopt bij hun een naam gebruikt die nergens bekend is en dat er andere adresgegevens gebruikt wordt.

bol is allang bol niet meer en begint steeds meer op marktplaats te lijken waar iedereen maar zijn gang kan gaan.

top in speelgoed is een verkoper die nu 3 artikelen heeft staan die niet op voorraad zijn. de verkoper is top1toy's in zeist. wellicht dat ze via bol van hun oude voorraad proberen af te komen.
de winkel is nu dicht, anders na de lockdown maar even langsgaan.