Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 07-01-2021 15:49:12
Winkels & Webshops

Bol.com wie heeft er nog meer last van slechte service van bedrijven die via bol.com verkopen?

U heeft via e-mail garantie geclaimd. wat voor garantie heeft u dan geclaimd. heeft u dit op basis van deze info gehandeld: https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/verkoop-aan-consumenten/wet--en-regelgeving/wetten-en-regels-voor-verkoop-aan-consumenten" target="_blank">https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/verkoop-aan-consumenten/wet--en-regelgeving/wetten-en-regels-voor-verkoop-aan-consumenten

 


https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/welke-garanties-heb-ik-op-een-product" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/welke-garanties-heb-ik-op-een-product ?

of ook deze: https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/spijt-van-je-aankoop-of-bestelling" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/spijt-van-je-aankoop-of-bestelling 

u heeft zich m.i. onnodig gewend tot de importeur omdat, als al gesteld de verkoper verantwpprdelijk is. bol.co is daarbij tussenpersoon maar het kan wel van belang zijn aan wie u heeft betaald. men biedt nota bene bij bol.com u dit aan waar m.i. niets mis mee is: mocht je uiterlijk maandag eind van de dag geen oplossing gekregen hebben van de partner, dan leg ik dit voor aan ons bemiddelingsteam om hierin voor je te bemiddelen.



om echter een verhaal kort te maken en als het inderdaad om een bedrag ad. € 23 gaat adviseer ik u om 'het verlies te nemen' omdat een ingebrekestelling hoe dan ook al geld zal kosten m.b.t. het aantekenen van de daarvoor bestemd bestemde brief, zie https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">voorbeeldbrief-ingebrekestelling die u kunt benutten als sommatie. ik adviseer u om dat maar niet te doen.