Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Tryingtohelp
Tryingtohelp - 08-01-2021 17:28:52
Huishouden & Energie

Feenstra eist van mij €800 omdat ik van ze af wil al jaren ik heb geen gas kan d

Beste kees van riel,

als ik uw vraag goed begrijp dan bent u een contract aangegaan waar u nu vanaf wilt en de afkoopsom die feenstra u in rekening wil brengen vind u onredelijk.
mijn advies aan u is om uw schrijven direct te richten aan de directeur van feentra (al dan niet aangetekend). in uw schrijven geeft u aan dat u de afkoopsom onredelijk vind en geeft u aan wat volgens u wel redelijk is.
wij hadden 2 contracten bij feenstra en nog niet zo lang geleden liepen wij ook tegen de muur op bij feenstra (begrijpelijk, die mensen doen gewoon hun werk zoals ze opgedragen is). na direct contact met de directeur van feenstra hebben we (tegen een voor ons zeer aanvaardbare prijs) één contract afgekocht en het andere contract gewijzigd, we zijn dus nog steeds klant bij feenstra. onze ervaring is dat de directie van feenstra zeer zeker open staat om het voor beide partijen tot een goed einde te brengen. hoop dat u wat heeft aan mijn advies.