Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fa
Familie Timmer - 10-01-2021 15:45:58
Computers & Telefonie

Tablet niet retour

Wees voorzichtig met adviezen van wat op dit forum "experten" worden genoemd. we zijn er achter gekomen dat iedereen zich hier expert kan en mag noemen. we hebben hier net een mail over geschreven aan de redactie, want we willen voorkomen dat consumenten door goedbedoelde adviezen op dit forum van zogenaamde "top-experten" van de regen in de drup komen.

in de algemene voorwaarden van de verkoper is opgenomen, "artikel 6 – herroepingsrecht

bij producten:



de consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. de ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten."

https://www.baasisgek.com/algemene-voorwaarden/

het lijkt er daarom op, dat u het recht hebt om te retourneren en uw geld terug te krijgen.

lastig is wel, dat u heeft gekocht bij een juridisch niet eenduidige partij -  de website vermeldt onder "contact" geen kamer van koophandel-nummer, geen naam van een rechtspersoon of van een persoon, als adres een kantoorgebouw en als email-adres een algemene email-provider, niet de website met de verkoop-aanbiedingen. de namen "baas is gek" en "m-electonics" zijn niet geregistreerd bij de kvk. (kvk voert een officieel bedrijven-register). wel bij de kvk geregistreerd is de naam "maâchi electronics" die in de algemene voorwaarden wordt genoend. een eenmanszaak in ambulante handel.

omdat de website zich richt op de nederlandse markt en een nederlandse bankrekening voert, lijkt nederlands recht van toepassing. als u juridisch iets wilt doen, is nodig dat u er achter komt met welke persoon u een koopovereenkomst heeft gesloten, laten we uitgaan dat dit de persoon is die als handelsnaam "maâchi electronics" voert. u kunt de gegevens (tegen betaling) bij de kamer van koophandel opvragen.

misschien kan de @redactie van @kassa er aandacht aan geven, dat elke website die zich richt op de nederlandse consumentenmarkt, verplicht wordt de officlele handelsgegevens op de website te plaatsen.