Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 13-01-2021 12:51:00
Geldzaken & Recht

Geblokt door facebook omdat ik mijn moslimnaam en andere achternaam ben gaan gebruiken?

Ik zou alles nog maar eens goed overdenken, want zo gemakkelijk is een naamswijziging niet. kennissen van mij hadden een rare achternaam, de gehele familie moest toestemming geven voor de wijziging. u wilt nota bene voor- èn achternaam wijzigen.

overigens belachelijk dat je een andere naam krijgt als je moslim wordt, want als een moslim christen wordt, kan hij gewoon zijn bestaande naam behouden.

u (uw naam) heeft een burgerservicenummer. uw burgerservicenummer is geregistreerd bij uw ziektekostenverzekeraar, bank(en), werkgever, belastingdienst etc. etc. we kunnen een hele pagina met instanties vullen.
het gebeurt niet, maar stel u krijgt een andere naam en id-kaart met (nieuw?) burgerservicenummer en dan blijkt dat u 1 instantie (bijv. de bank) vergeten bent te informeren, dan is het helaas jammer, want u hebt uw oude id-kaart al moeten inleveren. u kunt dan hooguit een nieuw topic openen met titel "bank weigert mijn spaargeld over te boeken".