Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Au
Auto4040 - 13-01-2021 19:18:42
Auto & Vervoer

Nissan nederland laat je als klant vallen

De tecnische man van nissan nederland is niet eerlijk, heeft in een rapport allemaal dingen gezet wat niet waar is, dit is echt diep triest.

waarschuwingslampjes die spontaan aan gaan bij een nissan is normaal, nou lekkere kwaliteit.

de nissan klantenservice van nissan nederland is er alleen maar om klachten af te wimpelen, dit doen ze allemaal in opdracht van het management die met hun stropdas achter hun bureau zitten.

als je echt achter je merk staat dan los je de klachten netjes op.

het is jammer dat geen filmpjes kan laten horen, krakende stoel, tikkerend geluid achterin en piepende koppelingpedaal.
overal heb ik filmpjes van gemaakt, nissan nederland veegt alles zo van tafel.

weer 4 weken mijn auto kwijt geweest, ze hebben in die 4 weken let op: de versnellingsbak vervangen (fabrieksfout) en 2 gasveren vervangen van de kofferklep.
dit is toch knap binnen 4 weken.

ik hoop dat mensen 10x nadenek voordat ze een nissan kopen, er zullen er gerust wel een paar zijn die bijna goed zijn maar ik raad het af.
en als je dan problemen hebt zijn ze niet thuis, ze zijn goed in 1 ding en dat is de boel afwimpelen.

maar wat ze aan mij hebben geleverd gaat nergens om, de nissan dealer in drachten (waarvan ik geen naam van mag zeggen omdat ze anders weer een advocaat op mijn dak sturen) heeft niks opgelost, die zeiden vanaf dag 1 dat dingen niet waar zijn.
ook zou ik meerdere keren nadenkenom hier een auto te kopen, misschien moet u eerst is goed kijken op het internet want daar staan meerdere mensen op met hun verhaal hoe ze daar te werk gaan.