Rapporteren
Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.
Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.
Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:
Meer sulfiet in biologische wijn?
Ook bio wijn bevat van nature al een kleine hoeveelheid sulfiet en of extra is toegevoeg moet dan op de fles staan.(no sulpher added). de norm is dat bij normale rode wijn max 150mg sulfiet en witte wijn 200mg mag zijn toegevoegd. voor de bio wijn is deze grens beduidend lager, dus nee er kan dus niet meer sulfiet in zitten dan bij de normale wijn. mogelijk bent u gevoelig voor natuurlijke sulfiet, een zwavelhoudende stof die in de druif voorkomt.