Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 16-01-2021 16:58:56
Winkels & Webshops

Ikea weigert te/kan niet leveren binnen afgesproken termijn

De bestelling is niet goed doorgekomen. 
het kan ook zo druk geweest zijn dat ikea je bestelling niet aan heeft genomen. als je dan kiest voor achteraf betalen, dan valt dat niet op. heb je geen bevestiging van je bestelling gekegen? zonder een track &trace code krijg je niets toegestuurd door postnl.
jammer dat je er zo laat achter bent gekomen. de bestellingen worden op bestelcode ingepakt en verzonden. waarschijnlijk ook nog gebundeld daar kunnen ze niet een groot pak tussen proppen. dan is het wachten. want die pannen en potten van ikea zijn goedkoop, goed en nog mooi ook. dus je moet nu creatief zijn. 
als je een magnetron hebt kun je magnetron maaltijden kopen. maar eenpansmaaltijden maken is ook best te doen. met een royale koekenpan en 1 gewone pan kom je best ver. die kun je vast wel ergens lenen.
en kijk ook recepten eens op pinterest. er er zijn veel websites te vinden met kookrecepten.zie:
https://www.google.com/search?q=eenpansgerechten+met+rijst&oq=eenpansmaaltijden&aqs=chrome.2.69i57j46i275j0i10l2j0i10i395l4.15177j1j7&sourceid=chrome&ie=utf-8" target="_blank">https://www.google.com/search?q=eenpansgerechten+met+rijst&oq=eenpansmaaltijden&aqs=chrome.2.69i57j46i275j0i10l2j0i10i395l4.15177j1j7&sourceid=chrome&ie=utf-8
papieren bordjes en plastic bestek kun je in de supermarkt kopen en een kook spatel ook.
het is lastig, maar je moet je even redden.