Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 18-01-2021 00:14:04
Vakantie & Reizen

Huisje belgiƫ huren minderjarig

Vraagsteller, na lezing van je commentaar,

je vindt dat het moet kunnen, af en toe een feestje, besef dat covid geen spelletje en dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten.

bedenk dat iedreen die op vakantie gaat een risoco neemt. en nu is er een groot probleem met annuleren, daar ga jij straks ook een probleem mee krijgen, neem je tijd, en wacht af tot het echt weer verantwoord is. er is nu al sprake van avondklok, strengere maatregen enz. de ziekenhuizen zijn vol met covid patienten en andere operaties worden vertraagd. bedenk goed wat je doet anders ben je straks ook je vakantiegeld kwijt. en er is nog steeds een reisbeperking voor alleen strikt noodzakelijk, dat zal hopelijk minder worden maar heb aub geduld.