Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 21-01-2021 11:03:26
Huishouden & Energie

Klachten over het bedrijf luuqx

u heeft hier met een oplichter te maken. dit persoontje heeft al eens eerder een website gehad, www.enkelhetbeste.nl, welke na zeer vele klachten offline ging. dit persoontje is toen deze website begonnen, probeert zoveel mogelijk geld binnen te halen en laat zijn/haar klanten uiteraard ook weer in de kou staan.
niets dan minachting voor dit zielige persoontje.

mocht u in de buurt van het 'bedrijfsadres' wonen, ga dan persoonlijk langs (wat ikzelf absoluut wel zou doen) en vraag dan om restitutie van uw geld, danwel terplekke levering van het bestelde. dat laatste zal m.i. niet gaan gebeuren en bij dat eerste (terugbetaling) heb ik, uiteraard, totaal geen vertrouwen.

https://www.bedrijvenpagina.nl/s%26b_e-commerce/4133423/1595371f/" target="_blank">nijmegen.



echter....... van de andere kant, als u bijv. op 10 januari 2021 via deze malafide website iets besteld, het artikel dan niet ontvangt (zoals reeds te verwachten was), waarom gaat u dan niet vóór die tijd zoeken op internet?? waarop nu pas? had u dat wel gedaan, had u dat een hoop geld en ergernis bespaart!!

ga in ieder geval ook aangifte doen bij de politie: https://www.politie.nl/themas/internetoplichting.html" target="_blank">https://www.politie.nl/themas/internetoplichting.html