Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 22-01-2021 12:03:53
Geldzaken & Recht

Kan en mag de aannemer dit ons in rekening brengen

Het gaat hier bij u om de offerte. daarin staat wat u geleverd krijgt. als de kosten redelijkerwijs overeenkomen, binnen 10% a 15% van het offertebedrag zou u niet hoeven te betalen. op het moment dat de kosten hoger dreigen te worden moet de aannemer u informeren zodatu de kans krijgt daarop te reageren. dat moet al tijdens de werkzaamheden. op die manier kan worden voorkomen dat werknemers veel duurdere spullen gebruiken aanleggen etc dan u kunt betalen. ik zou het offerte bedrag onder deze voorwaarden met 10% ophogen en dat betalen, maar niet meer. en uw verdere argumenten opschrift stellen, alles aangetekend versturen, di 8 en een halve euro kost de kop ook niet.

dan legt uhet vervolg bij de aannemer. die moet maar zien dat hij kan aantonen dat u ongelijk heeft. u heeft de offerte, en wat de werkzaamheden betreft, dat is woord tegen woord.