Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jewee
jewee - 25-01-2021 12:23:08
Geldzaken & Recht

Fit for free ‘oplichting’ praktijken

Deze komt vd site van achmea rechtsbijstand, en mijn zoon heeft hetzelfde....ook f4f...niet bereikbaar, niet reageren.heel vervelend.


moet ik betalen als de sportschool door corona dicht is?

wettelijk gezien hoeft u niet te betalen voor de periode dat de sportschool gesloten is door het coronavirus. de sportschool levert namelijk niet de dienst die u bent overeengekomen. als u al lidmaatschapsgeld vooruit heeft betaald, moet u dat terugkrijgen. sportscholen hebben verschillende mogelijkheden om hiermee om te gaan.


gedeeltelijke ontbinding tijdens de coronacrisis

bij gedeeltelijke ontbinding betaalt u geen contributie voor de periode dat de sportschool gesloten is. het lidmaatschapsgeld voor die periode moet dan terugbetaald worden. de einddatum van uw sportschoolabonnement blijft hetzelfde.