Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ramonantonio
ramonantonio - 25-01-2021 12:34:51
Computers & Telefonie

Evernote stilzwijgend verlengd voor een jaar

Bedankt voor de antwoorden.

@geboren amsterdammer, natuurlijk ligt de verantwoordelijkheid bij mij. ik had zelfs een reminder ingesteld maar helaas is deze door mijn vriendin uit onze gedeelde kalender verwijderd aangezien zij dacht dat het om haar account ging (we hebben er allebei een). desalniettemin was ik onder de veronderstelling dat het doorgezet zou worden in een maandabbonement, net zoals bij netflix en vele andere services. ja het zal vast in de voorwaarden staan, maar dan nog de vraag of dit zomaar mag. 

@swat1500 ik ben het abbonement aangegaan vanuit nederland en het billing adres / vendor voor europese klanten staat op een zwitsers bedrijf. ik weet niet wat dit betekent m.b.t. de wet waaronder zij vallen.