Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 25-01-2021 12:36:54
Geldzaken & Recht

Fit for free ‘oplichting’ praktijken

zelfs als je met corona ziek in het ziekenhuis komt te liggen is het niet mogelijk om je abbonement tijdelijk stop te zetten.



in 2009 heeft mij zus een zeer ernstige ongeluk gehad en op een mail die ik stuurde met de vraag of ze het tijdelijk stop konden zetten kreeg ik doodleuk het antwoord dat er maar een gezinds lid moest gaan sporten! tja of je daar echt zin in hebt terwijl me zus letterlijk om het randje van de dood lag om te gaan sporten vonden zij geen probleem.

ik zou ze een aangetekendebrief sturen met daar in de mededeling dat je door het niet kunnen gebruiken van je abbonement je het contract ontbind en je de betalingen stopzet.
en maak je maar geen zorgen om de finaciele toestanden dat is dan een zorg voor hun en niet voor jou en den ene zijn dood is den ander zijn brood.


er zijn genoeg anderen die het dan gaan over nemen.