Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 25-01-2021 17:26:52
Computers & Telefonie

Evernote stilzwijgend verlengd voor een jaar

@ramonantonio, allereerst, als u reageert op een antwoord is het handiger om dat te doen via aanklikken van het veld 'reacties'dat u rechts onder in beeld krijgt. dan is het een reactie op de van een van ons verkregen antwoord en lijkt het geen nieuwe reactie.

dan als antwoord van mij: u heeft een jaarabonnement afgeloten en volgens gestelde voorwaarden en ook volgens wetgeving is dat nu u niet voortijdig heeft opgezegd stilzwijegend verlend voor ook een jaar. u mag dan echter volgens dzelfde wetgeving dan wel iedere maand opzeggen.

zie deze https://www.consuwijzer.nl/kan-ik-van-de-overeenkomst-af/opzeggen-stoppen-annuleren/abonnement-opzeggen" target="_blank">info acm m.b.t. opzeggen