Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 26-01-2021 17:26:57
Geldzaken & Recht

Na bijna 2 jaar opzeggen huurwoning jaarafrekening servicekosten ontvangen

Hier is iets merkwaardigs aan de hand gelet op het feit dat u stelt dat u na het verlaten van de woning in a[pril 2019 en een afrekening in november 2019, voor u positief, nu een negatieve rekening ontvangt. het lijkt mij dat er dan iets niet klopt en de factuur dus foutief resp. onrechtmatig is.

het is nu denk ik zaak om de schriftelijk, aangetekend te verzenden, navraag te doen met vermelding van het feit dat u al een eindafrekening ontving en met de vraag om dan zeer gespecificeerd aan te geven waarop de nieuwe factuur dan gebaseerd is. hoe dan ook aangeven dat u er zonder nadere en accepabel heldere uitleg niet tot betaling zult overgaan onder voorbehoud van al uw rechten. als u in een woning woonde in de sociale huursector en van een corperatie huurdee kunt u ook terecht bij de https://www.huurcommissie.nl/over-de-huurcommissie/klachten/" target="_blank">huurcommissie.nl/