Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

carcassonne
carcassonne - 27-01-2021 10:48:36
Geldzaken & Recht

Wat zijn onze rechten bij de woningbouw met de tuin?

volgensmij is het gewoon zo.
dat je een woning van de woningbouw kaal opleverd. of te wel dat alleen de kleuren op de muur voor de nieuwe huurder is.


en dat bijvoorbeeld een vloer alleen voor de volgende huurder is. als de oude huurder de vloer wil afstaan en de nieuwe huurder de vloer ook wil overnemen of kopen. voor gratis of een bedrag afgesproken met elkaar. dus de tuin is van de oude huurder. die mag alles zolang het van hem is. mee nemen voor zijn nieuwe woning. echter zolang er niets is afgesproken over de tuin met de oude huurder of woningbouw. mag het gewoon kaal opgeleverd worden en mag dus de woningbouw het leeg trekken de tuin. of te wel zolang het niet jouw woning is. is het ook niet jouw tuin.
en mag de woningbouw het dus leegtrekken. 
bijvoorbeeld toen ik mijn woningkreeg. had ik met de oude huurder. kunnen afspreken. dat ik de vloer en de rollgordijnen overnam voor een bedrag. maar dat moest ik met hem afspreken. als ik dat niet deed had hij de vloer en de rollgordijnen eruit moeten trekken. of te wel ik moest met hem afspreken of ik de vloer en de gordijnen wilde hebben. anders moet hij het er nog uitrekken als ik het niet wilde hebben.