Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 29-01-2021 08:33:26
Vrije tijd & Tuin

Woningbouw/schutting

De woningbouw mag niet zomaar proberen in je tuin te komen, vandaar dat er handhavers meegekomen zijn.
die hebben uitgebreide bevoegdheden.
het komt er dus op neer dat je wel een schutting mag plaatsen, maar er geen slot op mag doen zodat bij nood hulpverleners binnen kunnen komen, omdat het een appartementencomplex is.
ben jij de enige met een schutting? of hebben andere buren  er ook een, maar  ook niet op slot.
je moet je wel aan de regels houden van de woningstichting wat betreft die deur in de schutting . daar kom je niet onderuit.
heeft de woningbouw jouw wel eens gevraagd waarom je een schutting hebt neergezet?
dat was toch om tegemoet te komen aan de klagende buurvrouw, omdat zij last had van het blaffen van je hond. 
en nu klaagt ze weer over de schutting.
je zou een mail naar de woningbouw kunnen sturen waarin je uitlegt waarom je de schutting hebt geplaatst. en er bij vermelden dat je de buurvrouw geen overlast wilt bezorgen, vragen wat je het beste kunt doen. misschien wordt dan buurtbemiddeling ingeschakeld. maar door zelf uit te leggen wat er aan de hand is, ben je ze een slag voor. ik heb het gevoel dat je nu wat in de verdediging wordt gedrukt.