Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 29-01-2021 13:05:31
Vrije tijd & Tuin

Woningbouw/schutting

heb je een woning gehuurd met tuin? dan mag je in het algemeen wel een schutting neer zetten en deze afsluiten.


hang een bordje er op met de tekst dat als de glazenwasser er bij moet dat deze zich eerst even moet melden op huis nummer xx.


maar blijkbaar heb je een buurvrouw die nogal hoe zou ik het netjes zeggen een zeurkous is die jou dwars wilt zitten ofwel een ouwe kolere tang die zich verveeld.


ga gewoon eens met haar in gesprek en vertel haar de redenen waarom je een hond heeft b.v. bang voor een inbraak of verzin maar iets en dat als de glazenwaser komt deze na het even melden gewoon in de tuin mag komen.


echter is het niet zo dat zij zomaar recht heeft om iemand jou tuin in te lopen zelfs de woningbouw heeft daar wel degelijk toestemming voor nodig mits de tuin bij het verhuurde pand behoord.


lees wel goed je huur contract door, soms mag er geen omheining worden geplaast maar daar je hond gewoon in de tuin loopt mag zelfs de woningbouw niet verbieden dat mag wel als er door meerdere bewooners over geklaagd wordt.