Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 02-02-2021 10:40:44
Winkels & Webshops

Spotta bezorgd niet?

Hallo laframennen , 

veelgestelde vragen ,

ik heb geen folderpakket ontvangen, waar kan ik terecht?

wat vervelend dat je de folders niet hebt ontvangen. zaterdag t/m dinsdag zijn onze vaste bezorgdagen. indien het folderpakket op woensdag nog niet is bezorgd, ontvangen wij daarvan graag een melding via ons https://www.spotta.nl/klantenservice" target="_blank">contactformulier. aan de hand van je postcode en huisnummer kunnen wij de melding oppakken. wist je dat je alle folders ook kunt bekijken op folders.nl? elke zondag staan de nieuwe folders online.


woon je in amsterdam, haarlem, utrecht, tilburg, den haag, leiden, rotterdam, baarn of rijssen-holten? dan heb je een ja of ja-ja-sticker nodig om je folderpakket te ontvangen. ja-stickers kun je gratis ophalen bij het gemeenteloket in jouw gemeente. daarnaast kun je deze ook gratis ontvangen van spotta. stuur een e-mail naar consumentenservice@spotta.nl met als onderwerp `ja-sticker ontvangen` en in de e-mail je adresgegevens, dan ontvang je van ons per post een ja-sticker.  


ook kan je ze halen bij landelijke winkelketens o.a.: dirk, albert heijn, kruidvat, praxis, bruna, karwei, plus, xenos, hoogvliet, scapino, jysk, da, kwantum, leen bakker, lidl. 

https://www.spotta.nl/veelgestelde-vragen" target="_blank">https://www.spotta.nl/veelgestelde-vragen 

voor vragen over de producten en diensten neem je per e-mail contact op met spotta via de button `contact'. je bereikt spotta telefonisch op 088 868 20 00, van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren