Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ol
olivier1996 - 03-02-2021 16:38:20
Voeding & Gezondheid

Geraspte kaas

Hallo tenormin, kaas is gewoon niet voor eeuwig houdbaar. zeker niet als het om geraspte kaas gaat. wat je wel kunt doen is de schimmel uit de kaas snijden, de rest van de buitenlandse kaas [edit link-redactie] (parmezaanse kaas) kun je dan nog gewoon eten. de andere optie is inderdaad de kaas invriezen. als je kaas invriest kun je beter geraspte kaas invriezen dan een groot stuk. een groot stuk invriezen zorgt er namelijk voor dat de structuur er op achteruit gaat. ik hoop dat dit antwoord geholpen heeft!