Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 05-02-2021 10:03:29
Huishouden & Energie

Klachten over het bedrijf luuqx

Er komen steeds meer slachtoffers bij. ik kan mij niet geheel aan de indruk onttrekken dat dit figuur mogelijk (!) al een gesprek met de politie heeft gehad, echter meer dat hij verhoord is als verdachte.

hij heeft waarschijnlijk zijn 'verhaal' hier (zie boven, 26 januari 2021, 13.42 uur) gedaan om de zeer vele slachtoffers te weerhouden (ook) aangifte te doen bij de politie. zoals hij dat brengt lijkt het alsof hij zelf spontaan naar de politie is gegaan, wat ik ten zeerste betwijfel.

hij schrijft dat hij het wil oplossen, maar het probleem loopt al maanden en er komen alleen maar meer slachtoffers bij.
en als hij echt zou willen oplossen, zou hij het probleem wel beschrijven op zijn website en de verkoop tijdelijk stil leggen.
maar men kan nog steeds bestellingen doen via die website.

dus altijd (https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen#ik-ben-opgelicht-bij-een-aankoop-of-verkoop-via-internet" target="_blank">eventueel online) aangifte doen bij de politie. zelf heb ik hem benaderd, via zijn website, om tekst en uitleg te geven. uiteraard (!) geen reactie van hem gekregen.

dus wat hij hier geschreven heeft is alléén maar ter meerdere eer en glorie van hemzelf.