Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 07-02-2021 21:56:26
Computers & Telefonie

Nintendo switch controlers beide op 1 player ingesteld

Hallo cris74 , 

misschien heeft u hier iets aan : 

meerdere joy-con’s synchroniseren op één switch

je kunt tot acht controllers verbinden met een switch! wanneer het joy-con’s betreft kun je een nieuwe set synchroniseren door ze te bevestigen aan de switch zelf. maar een snellere manier is om naar het controller-menu te gaan op je switch, hier te selecteren dat je meer controllers toe wilt voegen en op de synchronisatieknopjes van de joy-con’s te drukken. de switch vindt de controllers vanzelf. wanneer de controllers gekoppeld zijn, activeer je ze afhankelijk van hoe je ze wilt gebruiken!

wil je twee joy-con’s tegelijk gebruiken? dan druk je op de linker joy-con tegelijkertijd de l of zl knop in, terwijl je op de rechter joy-con tegelijkertijd de r of zr knop indrukt.

wil je één joy-con controller gebruiken, met horizontale grip? dan druk je tegelijkertijd op de sl knop en sr knop.  

https://www.goohoo.nl/info/handleiding/nintendo-switch/alles-over-nintendo-switch-controllers/" target="_blank">https://www.goohoo.nl/info/handleiding/nintendo-switch/alles-over-nintendo-switch-controllers/ 

https://www.nintendo.nl/service-en-info/nintendo-switch/veelgestelde-vragen-over-het-koppelen-van-controllers-1500170.html" target="_blank">https://www.nintendo.nl/service-en-info/nintendo-switch/veelgestelde-vragen-over-het-koppelen-van-controllers-1500170.html