Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Redacteur
Redacteur - 09-02-2021 15:37:09
Computers & Telefonie

Inloggen bij kassa nodeloos ingewikkeld gemaakt

naar aanleiding van de vraag een korte uitleg: op de binnenkomstpagina van vraag & beantwoord staat kort uitgelegd hoe het forum werkt. bekijk hoe werkt dit?


 


voor gebruik van het forum zijn cookies vereist. omdat mensen ervoor kunnen kiezen om in te loggen met een social-login, bijvoorbeeld een facebook-account, moeten de cookies worden geaccepteerd. door het zo aan te bieden voldoen we aan de wettelijke eisen.


 


voorts zie je rechtsboven een poppetje, dat symbool staat voor een login-optie. daar kun je alvast inloggen voordat je een vraag plaatst. of je kunt tijdens het stellen van een vraag ook nog inloggen. voorts kun je onder elke vraag klikken op login om deze vraag te beantwoorden, waarna je kunt inloggen en deelnemen.


 


ervaar je problemen met inloggen of heb je er vragen over? je kunt ons altijd contacteren via een mail naar kassa-online@bnnvara.nl.