Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 11-02-2021 09:08:13
Geldzaken & Recht

Betalen of niet

De algemene voorwaarden:
https://www.123geslaagd.nl/algemene-voorwaarden" target="_blank">https://www.123geslaagd.nl/algemene-voorwaarden
artikel 6 annulering en wijziging is voor jou van toepassing

6.2. de cursist kan nadat de bevestiging middels aanbetaling heeft plaatsgevonden tot 10 dagen voor de cursusdag éénmalig kosteloos de cursusdag verplaatsen voor zover dit met toestemming van 123geslaagd gebeurt en de wijziging bij het cbr is toegestaan. de wijziging is enkel geldig nadat de cursist een bevestiging van 123geslaagd heeft ontvangen. indien de wijziging bij het cbr niet is toegestaan worden de examenkosten voor een nieuw te reserveren cbr-examen in rekening gebracht.

6.4. bij geen deelname dan wel bij annuleringen binnen tien dagen voor aanvang van de cursus blijft de cursist het volledig cursusgeld en examengeld schuldig. hierbij geldt geen uitzondering door bijvoorbeeld overmacht of andere redenen.

je hebt je te laat afgemeld en dan moet je het volledige cursusgels betalen. je schrijft over een tijd geleden, dus een herinnering en aanmaning zul je vast wel hebben ontvangen. die €40 zijn incassokosten. dus je moet €100 betalen. komt er plotseling uit het niets €40 incassokosten, vraag dan 123geslaagd naar die herinneringen.