Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 13-02-2021 08:39:33
Voeding & Gezondheid

Hoe komt het dat je toch zo vreselijk aan hechten aan een knuffel beesje?

We zitten nu al een jaar met die stomme corona. geen wonder dat je af en toe depressief wordt.
als je naar de tv kijkt die zie je allemaal treurige verhalen, vaccinatievoordringers die hun zaak bepleiten om zo voor te kunnen gaan.
deskundigen die roepen dat de jongeren het slachtoffer zijn en graag naar school willen, maar de voorjaarsvakantie gaat wel door?
bejaarden opgehokt  in verzorgingshuizen die massal besmet worden. 
ga een flnke wandeling maken ook al heb je daar geen zin in. het heeft best gevroren, de bloemen staan op de ramen en de zon schijnt. je zult je verbazen hoeveel mensen je tegenkomt. iedereen is aan de wandel.
of ga schaatsen. het kan dit weekend nog.
en bel eens met een speciale telefoonlijn. daar vind je een luisterend oor. en het is wel goed om eens met een ander te praten. dat lucht op. kijk hier voor de info:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/gezondheid-en-zorg/somber-of-gespannen-door-het-coronavirus" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/gezondheid-en-zorg/somber-of-gespannen-door-het-coronavirus