Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 16-02-2021 10:28:49
Geldzaken & Recht

On te recht te vroeg afschrijving loterijen

dit is te lezen op de site van de vriendenloterij, zie https://faq.vriendenloterij.nl/topic/zikjsepki5ayr28cr/article/tavinchw7lgmba7bc" target="_blank">hier

sinds 17 oktober 2020 maak je naast de maandelijkse lotnummertrekking ook wekelijks kans op prachtige prijzen met https://faq.vriendenloterij.nl/topic/wtae5phsxcxjwyrcb/article/j3rbi58vg3kfgzcww" target="_blank">vriendenloterij bingo! omdat er voortaan elke week een trekking is, schrijven wij jouw maandelijkse inleg eerder af dan normaal. zo weet je zeker dat jouw bingokaart actief is tijdens de bingotrekking en dat je jouw prijs ontvangt. 


rond de 25e van elke maand schrijven we af voor 2 maanden erna. dus rond 25 januari schrijven we nu af voor de maand maart.