Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rj
rjw - 17-02-2021 13:07:12
Computers & Telefonie

Koopovereenkomst ontbinden

Het komt inderdaad voor dat bepaalde pc <=> scherm combinaties moeilijk kunnen doen. wij hebben op kantoor grote schermen in de vergaderkamers hangen, die gewoon prima werken. echter, met sommige laptops zijn er problemen. kan van alles zijn. kritische timing tussen videocard en scherm, combinatie van software die conflicteert.

dus zoals anderen al zeggen: sluit de laptop op verschillende schermen aan en als je daar hetzelfde probleem hebt ligt het aan de laptop. werkt het me andere schermen wel, dan ligt het het scherm of combinatie laptop-scherm. als het bij de reparateur gewoon werkt dan kan hij/zij er ook weinig aan repareren. dat is in ieder geval effectiever dan direct alle juridische paden te gaan bewandelen.