Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 19-02-2021 11:22:04
Geldzaken & Recht

Mag dit zomaar? abn

'zij kunnen niets voor u doen'? uitermate merkwaardig. kan ik aannemen dat u de klachtmogelikheid bij de bank heeft gevolgd? zo ja recht u dan tot http://www.kifid.nl" target="_blank">www.kifid.nl en dien eenn klacht is. het beste kunt u wel eerdt de ombudsman van kifid benaderen.

aanvullend: 

een financiële dienstverlener, zoals een bank of verzekeraar, moet een interne klachtenprocedure hebben. via deze klachtenprocedure kunt u in eerste instantie uw klacht indienen. levert dit geen resultaat op? dan is er het klachteninstituut financiële dienstverlening (kifid). het kifid bemiddelt bij problemen tussen consumenten en financiële dienstverleners. de geschillencommissie probeert tot een oplossing te komen waar u beiden achter staat. lukt dit niet? dan doet de com…

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/hoe-kan-ik-een-klacht-indienen-over-een-product-of-dienst" target="_blank">meer bekijken op rijksoverheid.nl  (bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/hoe-kan-ik-een-klacht-indienen-over-een-product-of-dienst" target="_blank">wie helpt mij als ik een klacht heb over mijn aankoop? | rijksoverheid.nl

ps. begrijp ik uit uw vraag dat men heeft toegezegd dat u uw geld zult ontvangen maar dat nog niet door hen is afgeregeld? (link gecorrigeerd)