Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 19-02-2021 11:47:42
Winkels & Webshops

Mag aldi shag duurder verkopen dan op de zegel staat?

In elke winkelketen met supermarkten worden de barcodes, de streepjes code, door het hoofkantoor centraal aangegeven. als dus op (voorbeeld) iets op 1-1-2021 37,50 kost en de voorraad nog van 31-12-2020 is dan wordt die voorraad op 1-1-2021 toch echt gescanned door de kassa als voor de prijs van 1-1-2021.

die shag zal nog van een oude voorraad zijn geweest maar gescanned voor de nieuwe voorraad (zou ik als winkel ook doen). als het voordeliger was geworden dan had u het niet erg gevonden ....... of had u bijbetaald?

u kunt proberen met de aankoop en de bon van deze shag het verschil terug te krijgen. het kan ook zijn dat u de laatste verpakking heeft gekocht en dat ze denken dat u de zaak zou willen flessen met een "eigen" oude verpakking.