Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 24-02-2021 22:16:10
Geldzaken & Recht

Decor wonen

@djm , 

lees ook hier , 

https://radar.avrotros.nl/hulp-tips/hulpartikelen/item/herroepingsrecht-bij-online-bestellingen-wat-kun-je-wel-en-niet-terugsturen/" target="_blank">https://radar.avrotros.nl/hulp-tips/hulpartikelen/item/herroepingsrecht-bij-online-bestellingen-wat-kun-je-wel-en-niet-terugsturen/ 

de voorwaarden : 


artikel 10 – garanties



de verkoper verleent voor door hem geleverde goederen garantie aan de koper gedurende een termijn van 6 maanden op gebreken aan de constructieve onderdelen. bij rechtmatige aanspraak op garantie wordt uw product omgeruild of hersteld, het aankoopbedrag wordt niet terugbetaald.
de garantieregeling is niet van toepassing op afgeprijsde showroommodellen. deze modellen worden verkocht zoals door de koper gezien en gekocht.
onzorgvuldige behandeling, wijziging of niet normaal of oneigenlijk gebruik van het afgenomen product door koper, valt niet onder de garantiebepalingen.het zelfde geldt ook als de koper de instructies en gebruiksaanwijzingen niet heeft opgevolgd.
garantietijd
er wordt 12 maanden garantie verleend op alle nieuwe producten vanaf de datum van levering aan de eindgebruiker. reparatie of vervanging van een product leidt nooit tot een verlenging van deze termijn. de eerste datum van aanschaf blijft bepalend. 

https://decorwonen.nl/algemene-voorwaarden" target="_blank">https://decorwonen.nl/algemene-voorwaarden 

garantie maar 12 maanden , is de grootste onzin , 

https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-kapot/garantie" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-kapot/garantie