Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 26-02-2021 14:58:27
Winkels & Webshops

Hoe kan het dat je bij kledingzaak dejaque je aankopen niet mag terug sturen?

Op het moment dat ze bestellingen via websites aannemen en met de post aan u versturen zijn ze een webshop en hebben ze zich aan de wettelijke afkoeltermijn  van 14 dagen te houden. dit betekent dat u zonder opgaaf van redenen kunt retourneren en uw geld inclusief verzendkosten van de verzending aan u moet terugontvangen. het doet er dan niet toe of de maat wel of niet goed is, of de kleur u wel of niet aanstaat of wat anders.
alleen bij hygiene artikelen die uit de verpakking zijn gehaald hoeven ze dit niet terug te nemen. bij kledingstukken is er altijd een hygiene discussie: alles wat u in de winkel in de paskamer mag passen en weer in het rek mag terughangen mag u ook thuis passen en weer retourneren: dit zijn geen hygiene artikelen.