Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 28-02-2021 10:10:55
Winkels & Webshops

Retourneren



gino g****** heeft zijn eigen website geplust (zoals @marita5 ook al aangaf).
'bedrijfjes' en/of dropshippers die dit doen, zijn volledig onbetrouwbaar. dus ook zijn 'webwinkeltje' / 'bedrijfje'.
en die zogenaamde 'ivan', die hem ook geplust heeft, is, aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, een kennis van hem.

bij de retourregeling staat o.a. ook dit: "de verzegeling (verpakking van de bestelling) moet ongeopend zijn."
alleen die regel al bewijst dat dit figuur de wet overtreedt dan wel totaal geen weet heeft van consumentenwetgeving (zoals gebruikelijk bij dropshippers).
men mag namelijk de verpakking gewoon openen en het artikel bekijken, net zoals in een gewone winkel.

dropshippers zijn van die figuren die geen enkele verantwoording nemen en uw bestelling doorsluizen naar china, uiteraard met een zeer vette winst.
zelf geen voorraad hebben, handelen vanuit huis/schuurtje/zoldertje (dus een zgn. 'zolderkamerhobbyist') en een klant meestal laten vallen en, zo goed als altijd, onherkenbaar willen blijven. vandaar ook dat op dit soort malafide websites geen adresgegevens vermeld zijn, en in deze alleen een postbusnummer.

dit laatste omdat zij weten, dat er veel klachten zullen komen. dus zij verstoppen zich en als het te erg wordt, heffen zij hun webwinkeltje/doorsluis'bedrijfje' weer op en gaan dan weer vrolijk verder met een andere website.

maar moeilijk is het niet om zijn 06-nummer en adresgegevens te achterhalen..........