Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 28-02-2021 22:53:08
Huishouden & Energie

Inspectie/ controle van je plastic afval klikko door twente millieu

Ik weet dat gemeenten hun afval verkopen, ja goed gelezen. zo mag het papier in de papier in de papiercontainer niet meer als 2,5 % "vervuild" zijn volgens de regels van de opkoper, dan krijgen ze betaald. is het méér als 2,5% vervuild moet de gemeente betalen. dit betreft de grote container op de wijkstations.

ik sluit niet uit dat het in hengelo net zo geregeld is, dus zal er in uw container ook gekeken worden of u uw vuil correct aanbiedt, dat betekend dus ook dat er in uw eigen container gekeken gaat/kan worden. wie moeten ze anders de boete geven als u uw vuil niet correct aanbiedt?

wat uw privé betreft, als u uw vuil buiten zet, doet u afstand van uw vuil en wordt (voor zo ver ik weet) eigenaar van uw vuil. ergo, privacy? nietr van toepassing in mijn visie.