Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 01-03-2021 09:23:33
Huishouden & Energie

Van het gas af

Zie deze info. het is zoals ik lees nog steeds een kwestie van de 2e kamer en ook: het gaat hier over 50 / 50 verdeling en ik leesa ook deels dan verrekening via vastrecht. 
https://www.vemw.nl/nieuwsoverzicht/2020-09-30-afsluiting-gasaansluiting-kostenveroorzaking.aspx" target="_blank">https://www.vemw.nl/nieuwsoverzicht/2020-09-30-afsluiting-gasaansluiting-kostenveroorzaking.aspx    en 'wiebes' heeft 'gratis 'bovendien slechts voor tijdelijk beloofd: 


het laten verwijderen van een gasaansluiting wordt tijdelijk gratis. dat laat minister wiebes van economische zaken in een brief aan de tweede kamer weten. het is het gevolg van een rechtszaak, die werd aangespannen door een inwoner van meppel.



https://www.installatie.nl/nieuws/gasaansluiting-verwijderen-tijdelijk-gratis/#:~:text=het%20laten%20verwijderen%20van%20een%20gasaansluiting%20wordt%20tijdelijk,die%20werd%20aangespannen%20door%20een%20inwoner%20van%20meppel." target="_blank">gasaansluiting verwijderen tijdelijk gratis - installatie.nl








www.installatie.nl/nieuws/gasaansluiting-verwijderen-tijdelijk-gratis/      en ook nog deze: https://www.stedin.net/klantenservice/veelgestelde-vragen/wordt-het-verwijderen-van-mijn-gasaansluiting-gratis" target="_blank">https://www.stedin.net/klantenservice/veelgestelde-vragen/wordt-het-verwijderen-van-mijn-gasaansluiting-gratis    het blijft dus helaas m.i. nog steeds zo dat de zon gratis opkomt.