Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 01-03-2021 17:10:00
Geldzaken & Recht

Digid

Ik ben het mnet u eens dat u ook zonder digid bijv. schriftelijk een dergelijke vergunning zou moeten kunnen aanvragen. als het echter een regel is van de rdw zal daar in ieder geval in korte termijn geen soulaas bieden. ik zie dat obdernemers geen digid nodig hebben en kunnen inloggen met eherkenning en dat is dus ook digitaal.
u kunt uiteraard de nat. ombudsman benaderen als hiervoor al gezegd maar mijn vraag is ook: waarom zo'n afkeer tegen digid gebruiuk? het maakt zaken alleen maar gemakkelijker zoals bijv. ook uw belastingsaangifte doen. mogelijk overbodig: https://www.rdw.nl/particulier/voertuigen/drone/het-vliegbewijs-en-het-exploitantnummer-van-een-drone/aanvragen-vliegbewijs-of-exploitantnummer-van-een-drone" target="_blank">https://www.rdw.nl/particulier/voertuigen/drone/het-vliegbewijs-en-het-exploitantnummer-van-een-drone/aanvragen-vliegbewijs-of-exploitantnummer-van-een-drone