Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

justmeagain
justmeagain - 02-03-2021 01:53:49
Geldzaken & Recht

Digid

Hoeveel alternatieven niet een overheid bieden. digid is gezien de landen in ons heenbeen zeer veilig, up to date systeem.

2fa is zelfs nog uitgebreidervemals je met de app inlogt.1e keer vul je je 4 cijferige letter code in , kraak kans bijna 1 op 457.000.
dat de qr code scannen die miljarden combinaties kent en dan niet u nog een cijfercode met kans van 1 op een miljoen invullen.
officiële instanties willen terecht weten met wie ze zaken doen. anders is zo'n drone vrijstelling ok niets waard

mijn zwager vliegt professionele drones die heeft echt stapels vergunningen nodig, intentieverklaringen,  vaardigheidsbewijzen, zelfs testen afleggen bij een examinator. een vog maar dan hebben we het over een drone van een paar kilo, 4 4k camera's, kilometers hoog te gebruiken en in staat om een snelle auto te kunnen blijven volgen tientallen kilometers ver.
dus qua veiligheid gaat het niet beter worden, maar terecht dat ze amateurs ook steeds aan strengere voorwaarden laten voldoen. nu nog chippen zodat vast leggen is waar u vliegt. deze regels worden maar zeer zelden nageleefd.

nuvirrsl hopen dat u geen corona krijgt want om de uitslag te kunnen bekijken.......juist... digid nodig.