Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joskaa - 02-03-2021 10:06:32
Huishouden & Energie

Goede kwaliteitsverf voor kozijnen en houtwerk aan buitenkant woohuis

Allen bedankt voor het meedenken!

de schilders waren 2 vakmannen hier uit de omgeving die samen een al heel lang bestaand schildersbedrijf hebben op hun eigen naam. zij werkten enkel met dat merk omdat dat zo'n goede verf zou zijn. na anderhalf jaar jaar kwam de roest van spijkertjes al door het hout heen, zowel aan zonzijde als buiten de zonzijde.
de verfklus is destijds niet echt prettig verlopen omdat mijn man in de gaten kreeg dat de schilders al na een half uur het gedeelte buiten de zonzijde begonnen af te lakken terwijl we heel duidelijk hadden afgesproken dat ze eerst alles in de grondverf zouden zetten. dit deden ze omdat het volgens hen, aan die zijde niet nodig was om alles eerst te gronden.
mijn man sommeerde ze om wel te gronden omdat we dit hadden afgesproken in de prijs en zij vooraf bij de prijsopgave al hadden kunnen beoordelen dat het gronden buiten de zonzijde niet nodig geweest zou zijn. bovendien hadden ze vooraf aan de snelle aanvang van het aflakken met ons kunnen overleggen over het al-dan-niet gronden aan die kant en een eventuele prijsmindering. daar reageerden ze niet enthousiast op.

het huis is dus alsnog eerst volledig geschuurd, daarna in de grondverf gezet, toen weer geschuurd en daarna afgelakt, zoals in de prijsopgave stond.

bij de eindfactuur kwamen ze nog meer meerprijzen aan die we na overleg niet betaald hebben. we besloten toen al meteen dat het de eerste én de laatste keer was, dat we aan dat bedrijf de verfklus uitbesteedden.