Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 02-03-2021 13:20:28
Winkels & Webshops

Easycarshop oplichters?

Hallo hkx , 

deze site is geregistreerd op 29 - 12 - 2020 amper 2 maanden oud , is een dropshipper , spullen komen uit china . 
contact alleen via e-mail , geen tel.nr /  kvk nr / adres niks . 


bedrijfsconstructie


het aanbod van roerende zaken op website wordt niet verkocht door websitehouder, maar door verkoper. bij aankoop van roerende zaken wordt daarom een contract gesloten tussen koper en verkoper. websitehouder is dus zelf geen partij bij deze verkoopovereenkomst

koper ontvangt bestelling binnen 60 dagen, tenzij met verkoper een andere termijn is afgesproken. is betreffende roerende zaak niet (meer) leverbaar, dan dient verkoper koper hiervan op de hoogte te stellen. eventuele (aan)betalingen dienen binnen dertig dagen teruggestort te worden, tenzij verkoper een vergelijkbare roerende zaak levert. 


bestelling en levering.

wij hebben er voor gekozen om de producten rechtstreek van onze partner naar jou toe te sturen. met dit unieke concept, zijn wij een bemiddelingsplatform geworden. zo kan onze partner enorm besparen op opslag, transport en verpakkingskosten. 


doordat de producten direct vanuit de partner wordt verstuurd, wordt er een gemiddelde levertijd van 5 - 8 werkdagen gehanteerd. 


let op: levertijden kunnen uitlopen i.v.m het covid-19 virus!


websitehouder: de onderneming easycarshop gevestigd in provincie utrecht , en geregistreerd bij de kamer van koophandel.!!! niet geregistreerd.

controleren of een site betrouwbaar is , klik op de rode regels . 

https://www.consuwijzer.nl/online-winkelen/dropshipping-check-goed-waar-je-bestelt" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/online-winkelen/dropshipping-check-goed-waar-je-bestelt 

https://www.consuwijzer.nl/online-winkelen/checklist-veilig-online-winkelen" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/online-winkelen/checklist-veilig-online-winkelen 

https://www.consumentenbond.nl/online-kopen" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/online-kopen