Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 03-03-2021 18:43:25
Vrije tijd & Tuin

Loopband

Het is weer te merken dat ts alleen maar meepraters wil hebben en de eigen zin wil doordrijven. des noods ten koste van anderen. het is heel simpel, aan elke verkoop hangen voorwaarden. en die zijn al neergezet hier. bezorging tot de eerste drempel in het gebouw. dan mag u de loopband duur vinden, maar dat staat los van de bezorging. dat andere bedrijven aanbieden om wel boven te leveren tegen een x bedrag wil niet zeggen dat alle bezorgers dit moeten doen.

u kunt de aldi binnen lopen en klagen dat ze geen kaviaar hebben. oftewel, elke winkel heeft zijn eigen service. wilt u een andere service dan aangeboden, dan zal u dus ergens anders moeten gaan kopen. achteraf gaan klagen dat de verkoper precies doet wat overeengekomen is is niet netjes te noemen.