Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ka
Karelvanijperen - 04-03-2021 21:11:49
Elektronica & TV

Is de parkside accu-schroef-boormachine van lidl kwaliteit?

ik heb deze boormachine in juni 2020 gekocht en amper gebruikt. werkte aardig, het is geen top kwaliteit en de accu is super snel leeg elke keer, niet te vergelijken met mijn makita boormachine maar het boren lukte aardig.


in januari probeerde ik hem op te laden maar gingen de accu lampjes knipperen, accu kapot. lidl gemaild, ik kan hem opsturen en mijn aankoopbedrag terugkrijgen of ze kunnen via de leverancier een accu opsturen. gekozen voor het laatste, vervolgens een maand geen reactie meer, aantal keren gemaild en eindelijk een reactie dat ze het doorsturen naar de leverancier/fabrikant. 


nu krijg ik (in maart!) van de fabrikant kompernass een mail met een payment request voor 20 euro, er zit volgens hen geen garantie op de accu...


voor mij de eerste en laatste keer dat ik zo'n prutsding koop, ik raad het iedereen af.