Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Kokkie1956
Kokkie1956 - 06-03-2021 18:50:52
Geldzaken & Recht

Onterecht aanmaning klarna

ik heb dezelfde ellende. het gaat om de pureskin-shop in papendrecht. het is een nep-internetwinkel. volgens de kamer van koophandel is het bedrijf begin augustus ingeschreven en is de eigenares een meisje van 23. de eigenares is waarschijnlijk een katvanger voor criminele activiteiten. ze hebben nepvorderingen verkocht aan klarna en zijn daarna met de noorderzon vertrokken. het uiterst kwalijke is dat ze niet alleen over mijn fysieke adres beschikten maar ook over een (oud) emailadres en mijn geboortedatum en -plaats. toen ik mijn oude emailadres controleerde bleek dat dit verhandeld werd op het darkweb . ik heb aangifte gedaan tegen pureskin-shop wegens identiteitsfraude.
nadat ik klarna gemaild had niets bij deze lui besteld te hebben hebben ze de vordering in handen gesteld van deurwaarderskantoor alektum. die suggereerden tijdens een telefoongesprek dat ik een flessentrekker zou zijn. op mijn vraag of ze een door mij getekend bewijs van ontvangst konden sturen kreeg ik een kopie van de aanmaning van klarna opgestuurd. dat was kennelijk het hele 'dossier' dat klarna over mij had. nadat ik ze het proces-verbaal van de aangifte en een kopie van de aangifte op de site van de rijksoverheid gestuurd had hebben ze het dossier terug gestuurd naar klarna. op mijn herhaalde verzoek aan klarna om uitleg en excuses krijg ik als antwoord dat het 'dossier' uit handen gegeven is aan de deurwaarder en zij me daarom geen antwoord kunnen geven. als u wilt kan ik een afschrift van mijn dossier sturen incl. een kopie van het bewijs van inschrijving bij de kvk en een afschrift van de aanmaning voor een gezichtsbehandeling en een zalfje. ik neem namelijk aan dat u dezelfde aanmaning gekregen heeft. die zullen ze ghewoon gekopieƫrd hebben. ik ben van plan mijn dossier door te sturen naar de redactie van het televisieprogramma opgelicht. want ik vermoed dat de 'eigenares' mevrouw dana hrustix uit papendrecht weet wie hier achter zit. en ik ben bang dat deze crimineel of criminelen nog meer slachtoffers maken of gemaakt hebben. [edit-redactie]
met vriendelijke groet,

peter kok, amsterdam