Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 07-03-2021 10:42:28
Geldzaken & Recht

Vesting finance

Mijn advies: vanaf nu helemaal niet meer reagerentenzij er eventueel toch een echte deurwaarder bij u een vordering komt betekenen.

dan is het zaak om wel te reageren naar die echte deurwaarder of naar de 'rechtspraak' met in feite niet (veel) meer of minder in de context van 'wie eist die bewijst' dus dat u nooit enig bewijs heeft gezien van juistheid van de vordering. indien er dan toch sprake is van een oproep voor een zitting, ga daar dan absoluut heen om te voorkomen dat u een 'bij verstek vonnis' krijgt, uitsluiend om reden dat u niet bent verschenen. indien er werkelijk geen enkel bewijs is zal de rechter de eiser 'met de staart tussen de benen weg zenden. 

oh, mogelijk toch iets dat uw wel kunt doen: informeer de politie. 

re: inmiddels zie ik ook deze info van klachtenkompas van de consumentenbond en daaruit (en ook andere meldingen) blijkt dat u niet de eerste en enige bent en daarom herhaald: niet (meer) doen, in de richting van deze 'incasseerder'. https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/vesting-finance-/klachten/vesting-finance-stuurt-onterechte-claims/details?complaintid=5a17e37e-c33a-475f-a824-3780b8c041a5" target="_blank">https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/vesting-finance-/klachten/vesting-finance-stuurt-onterechte-claims/details?